Shir Khadka Taleefanka Ah Oo Jaaliyada Qurba Joogta Khaatumo State Loogu Baaqayo Maalinta Sabtida 01/26/2013

Allssc(MN) Dhamaan Jaaliyada Khaatumo State meel ay joogaanaba waxaa loogu baaqayaa inay kasoo qayb galaan shir xasaasi ah oo jaaliyadahu yeealn doonaan, lagagana hadli doono arimo badan oo khuseeya danaha dadka iyo dalka Khaatumo State. Shirkan oo ay kasoo qayb geli doonaan madaxda Khaatumo State, Golaha Dhaqanka iyo Golaha fulintuba waxaad macluumaadka taleefanka kala xidhiidhtaan gudida Khaatumo ee gobolka ama wadanka aad ku nooshahay. Kasoo qaybgal wacan.

GUUL IYO GOBANIMO.

Maalinta: 01/26/13

Saacadaha

Lasanod: 7:00 PM
Minnesota 11:00 AM
London 5:00 PM
Stockholm 6:00 PM
Dubai 8:00 PM

Like!
0
  • Like!
    0

Comments:

Leave A Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>